viernes, 19 de junio de 2015

Ctrl+Alt+Supr

La regla de oro de la informática. Apagar y volver a encender, me la voy a aplicar a mi mismo.
Si quiero ir a París y terminar, no puedo desistir a la mínima de cambio.Durante estas semanas, me he dedicado a disfrutar de la bici, por tema de horario, casi siempre en solitario.Lo que ayuda a escuchar a ese Pepito Grillo que tenemos dentro.

 Un descubrimiento al lado de casa


Conseguir una buena vista, implica subir y subir

Desde aquí agradecer los mensajes de ánimo y el post que se curró una brevetera de aúpa a la que no le falla la cabeza, gracias   Nikabike!!!
Asimismo le dedico esta entrada a Quique, este domingo un biker con exceso de entusiasmo, se lo llevó por delante y le rompió la clavícula.

Ánimos a los tres (aquí me incluyo) jejeje.

1 comentario:

  1. FANTÀSTIC!!!!!!!
    Vinga.... et poso deures:
    tria 3 frases que reflexin la teva motivació per fer el que estàs fent i te les escrius, les memoritzes o te les tatues, el que prefereixis. Es tracta que les tinguis a l'abast x quan et pugui venir el "coco-bajón". Tingues SEMPRE present el teu objectiu. Visualitza't arribant a París... només per aquest moment ja valdrà la pena tot el patiment de la brevet de Manresa. Distreu-te sobre la bici. A mi em va molt bé ampliar el camp d'atenció i sortir del dolor del cos, buscant paraules que comencin x cada lletra (A. arcén, adelantament, arbre... B: bicicleta, branca....). Sembla una tonteria però a part d'anar fent Km, despistes els pensaments "autodestructius" i anul.les preguntes com Què collons estic fotent aqui?
    Escriu-te una frase pel diumenge pel matí, quan et llevis, que potser serà el moment més complicat. A mi m'agrada molt aquest "Winners are not those who never fail but those who never quit !!!"

    Estaré el cap de setmana pendent del telèfon, 24h de servei d'urgències. En cas de "coco-bajón", desesperació, no saber amb qui parlar o cagar-se en tot, truca'm. Serà un plaer ajudar-te a superar-lo.

    Va Jose !!!!!!!!!
    Que ja la sento !! Allons enfants de la Patrie,: Le jour de gloire est arrivé!!!

    MOLTA SORT!!!

    ResponderEliminar